הדברה בעסקים ומפעלים


הדברה בעסקים ומפעלים

המזיקים למיניהם יכולים לגרום נזק כלכלי לעסק, תביעות מצד לקוחות הריסת המוניטין של העסק ואף סגירה של העסק על ידי משרד הבריאות, לכן אין לדחות את הטיפול במזיקים ויש צורך לבצע טיפול שוטף וקבוע במידה ורוצים להימנע מבעיות מזיקים כגון התיקן הגרמני במסעדה או בעסק.

טיפול שוטף למסעדות

ההדברה הראשונית כוללת ריסוס יסודי + איבוק בכל שטח המקום כולל טיפול במקררים, תנורים ומכשירי חשמל שונים, הצבת מלכודות ניטור ופיזור פתיונות ג’ל בנקודות הבעייתיות. הטיפול השוטף כולל מספר פעולות הדברה כדי להביא תוצאות טובות ועסק נקי ממזיקים, הוא מתבצע אחת לחודש ובמידת הצורך אף יותר, במהלך הטיפולים השוטפים ניתן לבצע הדברה ירוקה בעזרת פתיונות ג’ל ומלכודות כך שניתן לבצע את ההדברה בשעות פעילות המסעדה ואין צורך לפנות כל פעם את כל ציוד המטבח.

מבצע למסעדות ועסקים

בעת טיפול שוטף וחתימת חוזה ל- 12 חודשים, חודש מתנה חינם.